Mijn naam is Maria Antonieta, maar vrienden noemen mij ANTO.

Ik ben geboren en opgegroeid in Venezuela. Ik hou van dansen sinds ik een kind was. Eigenlijk droomde ik ervan om professioneel danseres te worden, maar uiteindelijk ben ik chemische technologie gaan studeren in Maracaibo (mijn geboortestad). Ik ben in 2009 naar Nederland gekomen voor een promotie. In 2013 behaalde ik mijn PhD in Chemische Technologie aan de Universiteit Eindhoven. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de chemische industrie als Innovatie Project Manager en Technologie Scout. Dit is wat ik momenteel op parttime basis doe.

Ik woon met mijn gezin in Epse (Oost-Nederland). Wij zijn allemaal sportieve mensen. Mijn man is worstelaar/bokser, mijn zoon is voetballer en mijn dochter lijkt van gymnastiek te houden.

Sinds 2016 volg ik regelmatig Salsation- en Zumba-dansfitnesslessen en in 2017 ben ik voor het eerst officieel Salsation- en Zumba-instructeur geworden. Vanwege mijn tweede zwangerschap en drukke fulltime baan stap ik even uit de dansfitnesswereld. In januari 2022 heb ik mijn Salsation Basislicentie verlengd. Momenteel geef ik met veel enthousiasme les in Deventer en Brummen, Nederland. Ik volg vaak Salsation-workshops om te blijven leren en verbeteren. In mei 2023 ben ik Salsation Elite instructeur geworden. Dit heeft mij geholpen om mijn dans- en lesvaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Sociaal contact en het helpen van anderen vind ik heel belangrijk. Ik hou ervan om mensen de energie en motivatie te geven om fit te zijn en te blijven. Ik deel graag mijn passie voor dansen met mijn studenten en leer ze beter kennen met wat extra sociale activiteiten zoals high tea’s na de les of evenementen. Ik spreek Spaans (moedertaal), Engels (vloeiend) en Nederlands (gemiddeld niveau). Naast dansfitness houd ik ook van andere groepslessen zoals body-PUMP, pilates en bootcamp. Samen met mijn gezin ga ik graag wandelen.

Neem contact met mij op als je mee wilt doen en plezier wilt hebben in mijn SalsationĀ® Fitness lessen!

MIJN 3 MEEST GEBRUIKTE SPAANSE WOORDEN