Dansmarathon voor Amigos de Potosí Juni 2023

Anderen helpen door te dansen!

Op 3 juni 2023 heb ik voor het eerst een dansevenement voor een goed doel georganiseerd. We hebben 90 min Salsation-choreografieën gedanst om stichting Amigos de Potosí te helpen. Deze stichting helpt kinderen in Potosí (Bolivia) om goed onderwijs te krijgen en zo het aantal kinderen dat in de mijnen werkt te verminderen. Deze bijzondere les heb ik samen met twee Salsation Elite Instructeurs uit Nederland gegeven: Michelle en Mireille.

De voorzitter van Amigos de Potosí, Margret Kamphuis, was bij het evenement aanwezig. Ze maakte bekend dat we bijna 900 euro hebben opgehaald. Geweldig!

Ik ben al mijn sponsoren: SV Epse, Indoor Sport Brummen en FotoGrietje zeer dankbaar voor het mogelijk maken van dit evenement. Ook maakte één van mijn leerlingen Klaske heerlijke hapjes voor bij de borrel.

Het was erg leuk. Het was een geweldige dag en een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten. Er zijn 8 willekeurig prijzen gegeven om de inzet van de deelnemers te belonen.

Het geeft mij veel plezier om mijn dansvaardigheden in te zetten om anderen te helpen. Bedankt iedereen die heeft deelgenomen!

E-mail wanneer voorraad beschikbaar is Ik laat je weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je geldige e-mailadres achter.

Welkom bij Antowepa.com

Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan ons Privacy statement.