Mijn 40e verjaardagsles Oktober 2022

9 oktober 2022, een mooie dag om niet te vergeten!

40 jaar oud! Een mooie mijlpaal die ik graag wilde vieren met mijn danspartners in crime. Ongeveer 75 minuten lang hadden we veel plezier met het dansen van verschillende ritmes. Ik voel me dankbaar voor al deze dames die openstaan voor mijn stijl, mijn persoonlijkheid en mijn sterke interesse in het lesgeven van Salsation. Bedankt allemaal voor het vertrouwen en voor deze prachtige ervaring samen.

Bij deze gelegenheid heb ik twee geweldige instructeurs uitgenodigd om samen met mij de les te geven: Renate (Nederlands/Braziliaans) en Yadira (Venezolaanse), beiden Zumba- en Salsation-instructeurs met veel jaren ervaring. We vonden het erg leuk om samen te dansen en ook leuk voor de leerlingen om andere instructeurs te zien.

Alle calorieën die we hebben verbrand, zijn weer opgevangen met een heerlijk taartje en een kleine lunch. Dat is ook het leuke van dansfitness, verbinden met anderen niet alleen door bewegingen en flow maar ook door gezelligheid 😀

Het wordt dus een traditie? Tot volgend jaar!

E-mail wanneer voorraad beschikbaar is Ik laat je weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je geldige e-mailadres achter.

Welkom bij Antowepa.com

Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan ons Privacy statement.