U kunt in aanmerking komende artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van de producten retourneren voor terugbetaling. Controleer of uw artikelen in aanmerking komen voor retourneren en volg het onderstaande retoursproces. Bestellingen waarbij alle artikelen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd, komen in aanmerking voor terugbetaling van de standaard verzendkosten. Defecte of onjuiste artikelen kunnen kosteloos worden geretourneerd met behulp van een vooraf betaald retourslabel.

Welke artikelen kunt u retourneren?

In aanmerking komende artikelen: ongewenste producten vanwege de maat en/of pasvorm.
Niet voor retourneren in aanmerking: gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn producten bedrukt met een gewenst ontwerp (bijvoorbeeld naam, specifieke tekst).

Artikelen retourneren

Artikelen kunnen kosteloos binnen 30 dagen aan ons worden geretourneerd. Geef je retourzending kosteloos af bij een PostNL punt.

Procedure:

• Stop het artikel terug in de doos waarin je het ontvangen hebt;
• Voeg dit ingevulde retourformulier toe aan de doos;
• Plak het retourlabel over het verzendetiket op de bovenkant van de doos. Op het retourlabel vind je het juiste retouradres;
• Geef je pakket af bij het voor jou dichtstbijzijnde PostNL-kantoor;
• Bij afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Bewaar goed je verzendbewijs tot je retourzending door ons is verwerkt;
• Per e-mail ontvang je een bevestiging dat je retourzending is ontvangen.

Te retourneren producten moeten aan het volgende voldoen:

– Het originele maatlabel is aanwezig.
– Niet gedragen en niet gewassen.
– De bedrukking is niet beschadigd.

Kan ik een artikel ruilen?

Helaas bieden wij geen uitwisselingen aan. Als u een artikel dat u hebt gekocht moet vervangen, stuur dan het ongewenste artikel naar ons terug voor terugbetaling en plaats vervolgens een nieuwe bestelling voor het gewenste artikel. Als uw artikel defect is of verkeerd is verzonden, kunnen we u geen terugbetaling aanbieden.

Hoe lang duurt het om een retour te verwerken?

Wij zullen uw retour aanvraag binnen 3 werkdagen verwerken. Het geld zal binnen 3 werkdagen vanaf de datum waarop wij uw retour hebben verwerkt op uw rekening staan.