Salsation Birthday Master Class Oktober 2023

Wat hebben we het fantastisch gehad op zondag 8 oktober om mijn verjaardag te vieren. We dansten 90 minuten leuke Salsation choreografieën. Het was leuk om jullie buiten de reguliere lessen te zien. Jullie deelname betekent echt veel voor mij, aangezien ik veel kan leren van dit soort evenementen.

Ik was super blij om met een aantal dames op het podium samen te dansen en tot mijn verbazing hebben Sorena, Anouck, Melissa, Maria en Samar (die mijn les volgen bij Big Gym) een van mijn choreografieën (GOZA) op het podium gedanst. Top gedaan dames. Dit was geweldig!

Ik vind het leuk om te zien dat we langzaamaan een leuke groep actieve vrouwen vormen die het sociale aspect van danslessen waarderen. Hartelijk dank voor alle cadeaus. Ik voel mij gezegend met jullie gezelschap.

Na het dansen hebben we genoten van heerlijke taarten gemaakt door Klaske die met mij danst bij SportCity.

Twijfel niet om op dit soort momenten tijd door te brengen. Het is een gezonde/leuke manier om een zondagmiddag door te brengen. Ik hoop jullie allemaal de volgende keer weer te zien.

Liefs,
Anto

Mis nooit een kans om te dansen!

EL TAXI

E-mail wanneer voorraad beschikbaar is Ik laat je weten wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je geldige e-mailadres achter.

Welkom bij Antowepa.com

Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan ons Privacy statement.